Complete revisie

Geef uw oplegger of aanhangwagen een tweede leven!

Alles slijt en sommige delen langzaam en andere sneller. Maar na een jaar of tien harde arbeid is het best weleens tijd om dieper onder uw voertuig te kijken. Het gaat niet alleen om het uiterlijk. Maar juist de assen, vering en sturende delen zijn slijtage gevoelig op de lange duur. De werkplaatsmonteurs hebben een lange ervaring op dit gebied en kennen de "ins- en outs" hiervan.

Hierbij bekijken we van tevoren uw trailer grondig van boven tot onder. Daarna bespreken we samen met u wat de beste aanpak zal zijn bij de revisie van uw voertuig. Deels of volledig gestript en wee opnieuw stralen en spuiten. Daarna wordt het voertuig weer volledig opgebouwd naar de hedendaagse eisen die aan transportmiddelen worden gesteld. Oude onderdelen worden vervangen door nieuwe en stalen onderdelen opnieuw grondig gereinigd en bewerkt dat ze weer als nieuw zijn. Zo kunt u weer volledig fris voor de dag komen en is uw "oude" trailer weer klaar voor een geheel nieuw tweede leven.

Een revisie is dan ook veel meer als een een opknapbeurt. U heeft eigenlijk gewoon weer een volledig nieuw voertuig.

  • Economisch voordeel

    Door uw voertuig een tweede leven te geven heeft u een nog hoger rendement op uw investering

  • Weer een blije chauffeur

    Uw chauffeur rijd weer trots in de rondte met een voertuig dat er weer uitziet als nieuw!

  • Volledig up-to-date

    Uw oude voertuig wordt weer helemaal aangepast aan de hedendaagse eisen en gebruiksgemakken

Wij gebruiken alleen cookies om te kijken welke pagina's worden bezocht van ons. Geen tracking, volg of andersoortige cookies om u te volgen op onze website