H&W Trailerbouw

Complete voertuigconcepten van A tot Z

Het zijn de kleine details die het verschil maken

H&W Trailerbouw_ruwbouw_chassis

U heeft specifieke wensen hoe u uw voertuig voor ogen heeft? Veel van onze klanten zijn op zoek naar een trailerbouwer die samen met u de beste oplossingen bouwt. De concurrentie en prijs druk liggen hoog in de transportwereld. Juist daarom is het van belang dat u met voertuigen werkt die specifiek zijn toegerust op uw transporttaak. Hierbij kunnen de kleine details het verschil maken om sneller, veiliger of flexibeler uw ladingen te vervoeren.

Hier zijn Stasse Transporttechniek en H&W trailerbouw dan ook juist de aangewezen partner. Door met al onze klanten van ideeën te wisselen, voortdurend te investeren in de nieuwste productietechnieken zijn we in staat om transportoplossingen te ontwikkelen die net dat beetje meer bieden.

Uiteraard is H&W Nutzfahrzeugtechnik en de productieprocessen volledig ISO gecertificeerd om een constante kwaliteit te waarborgen.

De beste afwerking voor een lange levensduur

Dat opleggers en aanhangwagens lang meegaan is bij ons vanzelfsprekend.

Dat begint al in de constructiefase. Hier wordt door onze engineers goed gekeken hoe onderdelen het beste geplaatst kunnen worden voor eenvoudig gebruik in de dagelijkse praktijk. Dit is een proces wat bij ons continue in verbetering staat. Doordat wij veel maatwerk leveren kunnen bij ons verbeterpunten in de constructie, bouwproces of afwerking gemakkelijk worden doorgevoerd. Het voordeel is dat al onze klanten profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de transportindustrie.

Het is ook deze reden dat wij onze voertuigen standaard afwerken in de hoogste en beste mogelijkheden tegen roest. Dat is in onze gedachte volledig KTL of verzinken. Met de keuze uit deze twee en slim construeren betekend dat voertuigen die lang meegaan en voor u dus laag in de kosten en afschrijving blijven.

Maximaal rendement voor u dus op de korte en vooral lange termijn!

Aan het oriënteren voor een nieuwe oplegger of aanhangwagen? Hieronder kunt u bepalen in welke branche u werkzaam bent of waar het type voertuig onder zou kunnen vallen?

U kunt niet vinden wat u zoekt of heeft specifieke wensen?

Als maatwerk trailerbouwer bouwen wij regelmatig transportmiddelen die afwijken. Bel ons gewoon even op, we komen graag met u in gesprek om eens goed van gedachte te wisselen over uw wensen en ideeën.

CONTACT

Wij gebruiken alleen cookies om te kijken welke pagina's worden bezocht van ons. Geen tracking, volg of andersoortige cookies om u te volgen op onze website