Support

Optimale service

Stasse Trasporttechniek

Mooie en goede opleggers en aanhangwagens bouwen is 1 ding.

Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. Na de aanschaf komt het onderhoud en reparatie van uw voertuig. Ook hier staan we voor u klaar!

In diverse werkplaatsen staat een team van professionals voor u klaar om voor u aan uw voertuig aan de slag te gaan. Ze kennen de door ons gebouwde voertuigen als geen ander, worden bijgeschoold op diverse vakgebieden zoals ABS elektronische storingen, de nieuwste technologie op assengebied en de complexiteit van hydraulische en vaste stuursystemen. Deze vaklui staan u met langjarige ervaring graag terzijde en weten precies waar het op aan komt bij het onderhoud van uw voertuigen.

Het kan zijn dat u het volledige onderhoud en keuring uitgevoerd wilt hebben. Of alleen bepaalde onderdelen wilt afnemen die versleten zijn of vervangen moeten worden na een schade. In alle gevallen zijn we u graag van dienst.

Wij gebruiken alleen cookies om te kijken welke pagina's worden bezocht van ons. Geen tracking, volg of andersoortige cookies om u te volgen op onze website