Over ons

I LOVE TRAILERS

Dat is misschien wel de beste omschrijving voor de passie die er is ten aanzien van de trailers die de fabriek verlaten naar de klant toe. Waar een oplegger of aanhangwagen voor de meeste mensen maar een stalen ding is wat lading vervoert is het in onze ogen meer dan dat. Vooral bij speciale aanhangwagens of opleggers met afwijkende maten, constructies en stuurassen is het altijd een uitdaging om samen met de klant te kijken naar de beste oplossingen die we van zijn wensen kunnen maken.

Bij Stasse Transporttechniek hebben we een doel. Efficiƫnte, stevige, doeltreffende opleggers en aanhangwagens bouwen waar u lang plezier aan beleeft. We adviseren u oprecht en beantwoorden uw vragen vakkundig. Uw winst is de gezamenlijke kennis en ervaring van Stasse Transporttechniek en H&W Trailerbouw om voor u de transportoplossing te vinden die het beste aansluit bij uw wensen.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat ons weten hoe we in contact met u kunnen komen of bel ons gelijk even zodat wij onze passie voor trailers met kunnen delen in een persoonlijk gesprek.

Wij gebruiken alleen cookies om te kijken welke pagina's worden bezocht van ons. Geen tracking, volg of andersoortige cookies om u te volgen op onze website